Jeugdwedstrijden

Ieder jaar wordt voor de jeugd weer jeugdviswedstrijden georganiseerd onder de immer actieve leiding van Henk van den Braak en Piet van Gemert. Tijdens de wedstrijden leren ze jou ook hoe je moet vissen, etc.

Je kunt jezelf aanmelden middels onderstaand aanmeldformulier of telefonisch bij de wedstrijdleiders.
Afmeldingen dien je tijdig door te geven aan de wedstrijdleiders.

De wedstrijdleiders zijn: Henk van den Braak, tel. 0413-260436 en Piet van Gemert, tel. 0413-267779

• Alle wedstrijden worden in principe gevist op visplas De Kleuter.
  • Per wedstrijd zijn er prijzen te winnen.
  • De prijsuitreiking over de vier competitiewedstrijden is na afloop van de laatste competitiewedstrijd.
  • Ook als je niet zo heel goed kunt vissen, kun je toch meedoen. Er zijn ervaren wedstrijdvissers die het jou heel graag willen leren.
  • Voor alle wedstrijden is het wedstrijdreglement witvissen van HSV De Kleuter van toepassing.
  • Er mag worden gevist met één vaste hengel met een maximale lengte van 8 meter.
  • Je moet lid zijn van HSV de Kleuter.
  • Deelname is gratis.

Aan de ouders van de jeugdvissers; u bent van harte welkom om uw zoon of dochter ter zijde te staan of aan te moedigen.

Aanmeldformulier jeugdwedstrijden

Foutmelding