Karper koppelwedstrijd

Om de wedstrijd door te laten gaan moeten er minimaal 7 koppels meedoen.
Het maximaal aantal koppels wat kan meedoen is gesteld op 9.

Data karperkoppelwedstrijd is  9-10-11 juni

Op vrijdag van 17.00 tot 18.00 is de ontvangst en vindt de stekverloting plaats.

• De wedstrijd start om 19.00 na het claxonsignaal en eindigt op zondag om 12.00 uur.
  • De prijsuitreiking, onder het genot van een broodje en drankje, vindt direct na de wedstrijd plaats aan De Kleuter.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per koppel (€ 20,- per persoon).

Voor meer informatie neem contact op met Rinus van der Linden of Robert Jansen.

Voorwaarden deelname

• Aan deze wedstrijd kunnen alle leden met een vergunning van HSV De Kleuter meedoen.
  • Inschrijven kan vanaf 9 mei en eindigt 28 mei. Daarna volgt er een loting. 9 koppels vissen de karperkoppelwedstrijd mits op tijd betaald.
  • Het inschrijfgeld dient vooraf (voor 4 juni) te worden betaald en kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL53INGB0002553852 t.n.v.
  • HSV De Kleuter, o.v.v. KK-wedstrijd 2017 + namen koppel.
  • Indien niet op tijd betaald is vervalt de inschrijving voor het gehele koppel.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Foutmelding

Naam deelnemer 1