Nieuwe voorzitter HSV de Kleuter

Maandag, 3 december 2018

Geachte leden van HSV de Kleuter, Op 28 november 2018 is tijdens de ALV een nieuwe voorzitter gekozen. Marc was aftredend en stelde zich niet meer beschikbaar voor een volgende periode. Marc gaf aan dat de rol als voorzitter niet langer te combineren is met zijn drukte binnen zijn bedrijf. Op de vraag van het bestuur aan de aanwezige leden heb ik met toen kandidaat gesteld. De vergadering was unaniem akkoord en werd ik verwelkomd als voorzitter van HSV de Kleuter. Ik kan met voorstellen dat niet iedereen mij kent en daarom volgt hier een korte kennismaking.

Mijn naam is Henk Spaans.
Geboren: 26-08-1949 te Den Haag.
Ben getrouwd met Will en heb een zoon Quint.
Woonachtig te Oss i.v.m. werkzaamheden van mijn vrouw.

Op mijn 28-ste ben ik verhuisd naar Uden omdat ik als groepsleider in de Corridor kon beginnen.
In 1986 ben ik overgestapt naar de verslavingszorg als maatschappelijk werker om vervolgens na 6 jaar weer terug te keren naar het Gevangeniswezen.
Ik kreeg daar de functie van Programmamanager en dus weer terug op het oude nest.
Als programmamanager was ik verantwoordelijk voor het totale zorgaanbod aan onze verslaafde clienten.
Dat betekent in de rol als voorzitter een drukke agenda en intensief overleg met de verschillende zorginstellingen.
Deze job heb ik tot mijn pensioengerechtigde leeftijd gedaan en ben zeer tevreden in oktober 2015met pensioen gegaan.

En dan nu een nieuwe uitdaging met leuke bekwame mensen in het bestuur.
Ik ken deze mensen goed en kijker dan ook naar uit met hen te gaan samenwerken.
Je zult me ongetwijfeld aan ons viswater gaan tegen komen en als er dan vragen zijn hoor ik ze graag van jullie.
Ben dan ook een warm voorstander van open en eerlijke communicatie.

Met vriendelijke groet,

Henk Spaans.