Forellen in Blitterswijck

Zaterdag, 2 februari 2019

Prachtige activiteit voor alle leden !!

Aan de leden van HSV de Kleuter

Beste visvrienden
Op 25 Mei hebben we een vijver gehuurd in Blitterswijck om te forellen van 8.00 tot 17.00 uur.

Voor elke visser die vist is er s’ morgens koffie of thee s’ middags een broodje snack , en na het forellen frites met iets er bij. Dit alles is gratis ! Maar we vragen 10 euro borg kom je vissen dan krijg je die weer terug. Partners mogen ook mee komen en moeten ook borg betalen maar die krijgen het ook terug. Dit is om zorgen dat men ook komt wanneer je je hebt opgegeven.

Het geld (10 euro) kan men overmaken op rekening van HSV de Kleuter NL53INGB 0002 553852 onder vermelding forellen , of betalen bij de Carpshop XXL
Opgeven tot 22 Mei
Het viswater kan je bekijken op www.keijzersbrg.nl
Het adres is Boltweg 6 Blitterswijck