Controleurs

Onderstaande personen zijn belast met de controle op de naleving van de regels van Hengelsportvereniging De Kleuter. U zult ze dan ook regelmatig tegenkomen aan de waterkant.

Nick Klaassen

Bryan van Hooft

Ben van Boekel

Bart Wassenberg

Nicky Dekkers

Maickel Huisman

Daarnaast maken wij ook regelmatig gebruik van een BOA. Bestuurleden kunnen ook optreden als controleur.

Het hinderen, beledigen of bedreigen van de door de vereniging aangestelde controleurs is verboden. Dit betekent onmiddellijke intrekking van de vergunning. Bij het bedreigen van een controleur zal altijd aangifte worden gedaan bij de politie.